מדיניות הגנת הפרטיות

הגישה והשימוש באתר האינטרנט Shiranka.com שמנהלת ומפעילה שירנקה פנטזיה בע”מ (“שירנקה”), לרבות דפי Facebook, פרסומי Twitter וסרטונים ב-You Tube   (“האתרים”), הינם בכפוף למדיניות הגנת הפרטיות המפורטת (“המדיניות”), כמו גם מדיניות הגנת הפרטיות ותנאי השימוש של האתרים ולהוראות כל דין בכלל והוראות ה-GDPR ותקנות הגנת הפרטיות (אבטחת מידע), התשע”ז-2017 בפרט. על השימוש שלך באתרים ובכלל זה בתכנים ובשירותים הכלולים בהם תחול מדיניות הגנת פרטיות זו, לפיכך הנך מוזמן לקרוא אותם בעיון. במידה ואינך מסכים עם מדיניות זו, עליך לחדול באופן מיידי מלעשות כל שימוש באתרים. מדיניות הפרטיות זו תחול על כל שימוש באתרים באמצעות מחשב ו/או כל מכשיר אחר (טלפון נייד, טאבלט וכד’) ו/או באמצעות כל רשת תקשורת. האמור במדיניות זו מתייחס באופן שווה לבני שני המינים, והשימוש בלשון זכר הוא מטעמי נוחות בלבד.

בהתאם, בגלישתך באתרים הינך מקבל ומסכים לתנאי מדיניות הפרטיות. מדיניות הפרטיות מתייחסת לסוג המידע שאתה תספק לנו או מידע אשר אנו נלמד אודותיו משימושך באתר.

 

הפרטיות שלך

הפרטיות שלכם חשובה לנו מאוד. אנו מנהלים את האתר בסטנדרטים הגבוהים ביותר של פרטיות והגנה על מידע אישי. אנו פועלים בהתאם להוראות חוק הגנת הפרטיות, התשמ”א-1981 ושואפים לעמוד בכל דרישות החוק לעניין כיבוד הפרטיות וההגנה על מידע אישי. אנו מחויבים להגן על פרטיותך ועל שמירת פרטי הזיהוי האישיים שלך.

אנו אוספים מידע אישי אודותיך רק כאשר אתה תספק לנו אותו באופן ספציפי וביודעין. אנו מאמינים, כי אתה צריך לדעת בדיוק איזה מידע אישי אנו אוספים וכיצד אנו מתכוונים להשתמש בו בטרם תחלוק אותו עימנו. אנו עשויים לבקש ממך מידע אישי כגון שם, מספר טלפון וכתובת. אנו עושים זאת רק כאשר אתה מבקש מידע או מבקש להירשם לשירותים הטעונים הרשמה או מנוי.

כאשר אנו מתכוונים להשתמש במידע האישי שלך, אנו מבקשים זאת מראש, על מנת שתחליט אם אתה רוצה לספק לנו את המידע או לא.

מידע המאפשר זיהוי אישי שלך, יישמר בסודיות מוחלטת. פרטי זיהוי אישיים שאתה מספק לנו לא יהיו זמינים לצדדים שלישיים ללא אישור מפורש שלך.

 

פרטי זיהוי אישיים

“פרטי זיהוי אישים” הינו מידע שניתן להשתמש בו כדי לזהות אותך באופן במפורש ו/או ניתן באמצעותו ליצור עמך קשר. מידע מסוג זה יכול לכלול את שמך האמיתי, כתובת דואר אלקטרוני, כתובת דואר, מספר טלפון וכדומה, אשר אינם זמינים לציבור באופן אחר.

באפשרותך להשתמש במגוון רחב מהתכונות של האתר ללא צורך בחשיפת פרטי הזיהוי האישיים שלך. יחד עם זאת, ייתכנו מקרים, בהם ייתכן ותידרש למסור מידע אישי על מנת לאפשר למנהלי האתר לספק לך מידע, נתונים, או את השירותים שביקשת. לכן, מדיניות הפרטיות שלהן מפרטת כיצד מנהלי האתר יטפלו במידע אישי שלך שנאסף או התקבל על ידי או באמצעות האתר.

מדיניות הפרטיות שלהלן חלה אך ורק על אתר זה. מדיניות הפרטיות אינה חלה על שיטות העבודה של חברות או גופים אשר אינם בבעלות או בשליטת מנהלי האתר.

 

איסוף ושימוש במידע האישי

אנו מגבילים את בקשותינו לקבלת מידע אישי בסיסי בלבד, כגון: שם, מספר טלפון, כתובת דואר וכתובת דואר אלקטרוני.

אנו מגבילים את איסוף המידע האישי  למידע שאנו מאמינים כמינימלי ביותר על מנת  לספק לך את השירותים המוצעים באתר או באמצעותו.

עיקר השימוש שלנו במידע האישי הינו לשלוש מטרות: למלא אחר בקשותיך לקבלת שירותים מסוימים, כדי ליצור עמך קשר כאשר אתה מבקש זאת, ועל מנת להודיע ​​לך על הצעות מיוחדות, מבצעים עדכניים ושירותים חדשים אחרים. האתר עושה שימוש בתקני הגנת אבטחה ונתונים הקיימים בתעשייה, על מנת להבטיח את ההגנה על הפרטיות שלך.

 

קבלה

אנחנו לא נמכור או נשכיר את פרטי הזיהוי האישיים שלך לאף אחד. אנו עשויים לשלוח מידע המאפשר זיהוי אישי שלך לחברות או אנשים אחרים באמצעות הדואר האלקטרוני, רק כאשר:

יש לנו את הסכמתך לחלוק את המידע

כאשר נצטרך לחלוק את המידע האישי שלך על מנת לספק את המוצר או השירות המבוקש על ידך

על פי דרישה שנקבל במסגרת, צווי בית משפט או הליך משפטי או

כאשר נמצא כי פעולות שבוצעו על ידך באתר, יש בהן כדי להפר את כל הכללים המקומיים או החקיקה הרלוונטית לגבי התנהגות באינטרנט.

 

Cookies (עוגיות)

קובץ Cookie הוא קובץ המכיל חלקים מסוימים של מידע שהאתר יוצר בעת ביקור באתר. הוא יכול לעקוב ולבדוק איך ומתי אתה משתמש באתר, באיזה אתר ביקרת מיד לפני ביקורך באתר, והוא יכול לאחסן את המידע הזה עליך.

ישנם שני סוגים נפוצים של קבצי Cookie , “זמני” ו-“תמידי””. Cookies זמניים אוגרים מידע רק על משך הזמן שאתה מחובר לאתר – הם לא נשמרים על גבי הכונן הקשיח. ברגע שאתה עוזב את האתר, מחולל ה- Cookie אינו שומר עוד את המידע שצבר.

על מנת לשפר את חוויית הגלישה שלך באתר, האתר משתמש ב- “Cookies זמניים”. רוב הדפדפנים כיום יודעים לזהות מתי ” Cookie” מוצע, ולאפשר לך לסרב או לקבל אותו. אם אינך בטוח אם לדפדפן שלך יש יכולת זו, עליך לבדוק עם יצרן התוכנה או ספק שירותי האינטרנט שלך. אין אנו משתמשים בקבצי Cookie כדי לעקוב אחר הרגלי הניווט של המבקרים שלנו.

לנוחיותכם, מצ”ב קישור למדיניות שימוש בעוגיות.

 

גישתך ושליטתך בפרטי הזיהוי האישים

באפשרותך לבצע את הפעולות הבאות, בכל עת, על ידי פנייה אלינו באמצעות כתובת הדוא”ל שלהלן:

לבדוק איזה מידע אישי שלך יש בידנו, אם בכלל.

לשנות/לתקן את פרטי הזיהוי האישיים שיש בידנו עליך.

לבקש מאתנו למחוק כל מידע אישי שיש לנו אודותיך (יחד עם זאת יש לדעת כי, לא נוכל לספק שירותים מסוימים ללא המידע האישי). 

להביע חשש כלשהו שיש בידך לגבי השימוש שנעשה במידע אישי שלך.

לתשומת ליבך! הגישה והשליטה בפרטי הזיהוי, לרבות מחיקת מידע ובכלל כך קבצי קוקיז, הינה פר מכשיר. כלומר, יש לבצע את הפעולה בכל מכשיר בו גלשת באתר.

 

דואר אלקטרוני

כאשר אתה שולח אלינו דואר אלקטרוני, אנו נעשה שימוש בשמך ובכתובת הדואר האלקטרוני שלך רק כדי לענות על החששות שאתה מעלה בפנינו. אנו עשויים לשתף אנשים מסוימים במסגרת הארגון שלנו כדי שיסיעו לנו לענות לחששותיך.

 

הסרה מרשימת התפוצה או ביטול המינוי

ללקוחותינו שמורה הזכות לבחור שהמידע האישי שלהם לא יועבר למטרות שאינן קשורות  באופן ישיר לאתר, וזאת בנקודה בה אנו מבקשים מהם את קבלת המידע האישי. לדוגמה, בטופס ההרשמה שלנו ישנה אופציית “opt-out”, לפיה, משתמש המבקש מידע מהאתר, אבל אינו מעוניין לקבל חומר שיווקי, יכול לבקש כי הדואר האלקטרוני שלו לא יישמר ברשימות השיווק הפנימיות שלנו.

משתמשים אשר אינם מעוניינים עוד לקבל, מידע, חומרים או עלונים מאיתנו יכולים לבחור להיות מוסרים מרשימת התפוצה שלנו  על ידי שליחת הודעת דואר אלקטרונית ל[email protected]   אשר בשורת הנושא שלה יהא כתוב “ביטול הרשמה”.

 

שינויים במדיניות הפרטיות שלנו

אנו שומרים לעצמנו את הזכות לשנות מדיניות פרטיות זו מעת לעת. אם נבצע שינויים משמעותיים בדרך שבה אנו משתמשים במידע האישי שלך, אנו נודיע לך על ידי ביצוע תיקונים במדיניות פרטיות זו.

 

שאלות, חששות או הערות?

אנא צור קשר עם אחראי הגנת הפרטיות שלנו אם ברצונך לקבל מידע נוסף, לשאול שאלות על המדיניות והנהלים שלנו, או אם יש לך שאלות או בעיות כלשהן הקשורות באתר.

עם אחראי הגנת הפרטיות שלנו ניתן ליצור קשר, בכתובת הדואר האלקטרונית הבאה [email protected]

  • צבעים
  • גודל טקסט

  • אם במהלך הגלישה באתר נתקלתם בבעיה בנושא נגישות, אנא פנו אלינו

    ניתן לפנות במייל [email protected]
    הצהרת נגישות
  • איפוס
Back To Top